Normanby Road Studio

Architect. Studio Bates Rai
Photography. David Grandorge
In 2018, Cab completed the construction of a studio for a sculptor in North London. The project involved the laying of a structural slab, on which a primary portal frame was erected. The roof and walls where then framed, sheathed, waterproofed, and clad. Bespoke door and window assemblies where fabricated in our workshop and installed along with a large rooflight over the main space.

garden studio timber cladding red grandis doors
garden studio timber frame cedar cladding
garden studio bespoke french doors
cedar cladding bespoke timber joinery
timber garden studio cedar bespoke joinery
garden studio white interior roof light
Timber garden studio roof light bespoke joinery
Timber garden studio interior
Timber garden studio roof light